DJI introduce noul Mavic AIR

Va rugam autentificati-va sau inregistrati-va pentru a putea reactiona la postari.
360 Panorama
DJI Mavic AIR

DJI Mavic AIR

Liderul de piata in tehnologia si vanzarea de aparate de zbor tip drona, a scos pe piata un nou model de drona, care poarta numele de MAVIC AIR.

Cu o greutate de doar 430 grame, Mavic Air este cea mai portabilă dronă DJI creată vreodată. Bratele pliabile și elicele se așează în fața cadrului aerodinamic subțire, făcându-l atât de compact încât amprenta sa este aproape de dimensiunea unui telefon inteligent modern când este îndoită.

Fiecare aspect al camerei Mavic Air a fost proiectat pentru performanțe maxime. Axul său mecanic cu trei axe încastrat este suspendat de amortizoare pentru a reduce în continuare vibrațiile, asigurând o protecție superioară și fotografii mai statornice. O cameră puternică ce găzduiește un senzor CMOS de 1 / 2.3 „și echivalentul unui obiectiv F2.8 de 24 mm (pe un senzor de cadru complet de 35 mm) captează fotografii și clipuri video de înaltă calitate.

Mavic Air fotografiază imagini statice de 12 megapixeli, folosind noi algoritmi HDR care păstrează mai multe detalii luminoase și luminoase, permițându-vă să capturați fotografii aeriene uimitoare de la răsărit la apus. De asemenea, filmează un film stabilizat de 4K, la 30 de cadre pe secundă, capturând cel mai înalt nivel de calitate a oricărui DJ cu un maxim de viteză de 100 Mbps. Păstrarea acțiunii în scenele dramatice cu ritmuri rapide este acum posibilă datorită capacității sale de a înregistra video de 1080p încetinit la 120 fps.

Mavic Air este primul robot DJI cu 8 GB de stocare la bord, permițându-vă să salvați fotografii și clipuri video direct în avionul în mișcare, plus un slot pentru card micro SD pentru o capacitate de stocare suplimentară. Portul USB-C nou adăugat face ca exportul de imagini înregistrate să fie ușor și rapid.

Adauga un comentariu

Reactions

5
4
1
2
1
2
Already reacted for this post.

Who liked ?