Fotografii noi cu posibilul viitor model de drona DJI Phantom 5

Va rugam autentificati-va sau inregistrati-va pentru a putea reactiona la postari.
360 Panorama
noua drona dji phantom 5

noua drona dji phantom 5

Fotografii noi cu posibilul viitor model de drona DJI Phantom 5 sau Phantom 4 versiunea 2.0, care este dotata cu un nou tip de lentile ale camerei care sunt interschimbabile.

Au aparut recent fotografii noi despre ceea ce pare a fi viitorul model de drona al celor de la DJI si anume DJI Phantom 5. De data aceasta fotografiile provin din doua surse diferite din China.

În fotografii, vedem noul Phantom de culoare argintie, posibil un prototip, în acțiune, două fotografii detaliate ale obiectivului interschimbabil, combinația de camere și combinații, DJI Phantom 5 într-un rucsac (Fly More Combo?), Un DJI Mavic Pro și controlerul Phantom 5. Am văzut același echipament într-un tweet anterior.

Noul DJ Phantom 5 în acțiune

Din aceste imagini am realizat modificari asupra sistemului de lentile interschimbabile, a camerei și a gimbalului, am aflat despre noul corp de culoare argintiu și am văzut primele fotografii ale Phantom 5, posibil un prototip.

Astăzi vedem câteva fotografii noi de înaltă calitate ale gimbalului, camerei foto și lentilelor. Din păcate, fotografiile nu arată care dintre cele 4 obiective diferite sunt montate. Phantom 5 se zvonește că vine cu lentile de 15mm, 24mm, 35mm și 50mm. Cu toate acestea, puteți face exact aceleași semne roșii pe partea laterală a obiectivului pe care le-am văzut înainte, precum și formularea „DJI Lens” și butonul de eliberare a obiectivului. Noul Phantom 5 se zvonește, de asemenea, că are evitarea obstacolelor în șase direcții, dar acest lucru este imposibil de confirmat pe baza acestor fotografii. Factorul de formă general pare a fi identic cu actuala serie Phantom 4.

Noi fotografii ale viitorului DJI Phantom 5

DJI PHANTOM 5 sau PHANTOM 4 PRO V2.0?

Rețineți că presupunem că aceste fotografii arată cu adevărat noua dronă DJI Phantom 5 sau cel puțin un prototip al acestui dispozitiv aerian. Această ipoteză se bazează în mare măsură pe informațiile furnizate de OsitaLV. Cu toate acestea, este posibil ca aceste fotografii să arate în schimb Phantom 4 Pro V2.0. Dacă într-adevăr acest lucru este cazul, ar explica de ce Phantomul de culoare argintiu arată atât de similar cu actualul Phantom 4 Series.

Dacă într-adevăr este DJI Phantom 4 Pro V2.0 care este prezentat în aceste fotografii, atunci drona poate sosi mai târziu în această lună sau la începutul lunii mai conform aprobărilor FCI ale DJI.

Adauga un comentariu

Reactions

1
0
0
0
0
0
Already reacted for this post.

Who liked ?