Last Updated:
DJI Osmo Mobile 3
DJI

DJI lansează Osmo Mobile 3, zvonurile spun că următoarea lansare va fi Mavic Mini Drone

DroneClub.ro
DroneClub.ro

DJI a capturat o audiență de călători și aventuri cu produsele lor de înaltă tehnologie, ridicate în pachete mici și portabile. Ușoare, durabile și portabile sunt câteva calități pe care le vedem din nou în rândul produselor DJI, iar ultima lor lansare a urmat exemplul.

Astăzi, DJI a anunțat Osmo Mobile 3 , un stabilizator portabil și pliabil pentru telefonul mobil. De asemenea, în această săptămână au apărut zvonuri despre posibilitatea ca un Mavic Mini care cântărește mai puțin de 250 de grame să fie lansat la sfârșitul acestui an.

DJI MAVIC MINI ZVONURI

Cu doar o zi înainte de lansarea Osmo Mobile 3, fotografiile unui nou drone de la DJI au fost scurse online. Acest lucru i-a determinat pe mulți să creadă că marele eveniment de lansare, „Transform Your World”, va fi pentru un nou drone. Dar, se pare că evenimentul a fost pentru lansarea Osmo Mobile 3. Speculațiile continuă dacă DJI va lansa sau nu un nou drone în curând.

Imaginile prezintă un drone foarte mic, cu dimensiuni de aproximativ 17 cm (L) x 12,5 cm (W) și un corp similar cu alte drone din seria Mavic . Unele dintre caracteristicile pe care ne așteptăm să le vedem pe Mavic Mini includ design pliabil, cameră de 12 mp și un gimbal cu 3 axe.

Specificațiile scrise de utilizatorul Twitter @OsitaLV au stârnit și zvonuri conform cărora noul mini drone va cântări până la 250 de grame, pe baza dimensiunilor sale mici, ceea ce ar exclude din cerințele de înregistrare FAA pentru drone cu o greutate de peste 250 de grame.

După ce atât fotografiile cât și documentele s-au scurs online, un videoclip părea să confirme speculațiile și mai departe. Acest videoclip a fost distribuit mai întâi pe FaceBook și încărcat pe YouTube, arătând un drone care se poate încadra în palma mâinii.

Mavic Mini va fi lansat la sfârșitul acestui an la un preț de 399 USD. În cazul în care drona se potrivește specificațiilor scurse și funcțiilor zvonate, acesta va fi cu siguranță un schimbător de jocuri pentru piața de jucării și mici .

PRIMUL GIMBAL PLIABIL DJI: OSMO MOBILE 3

Bazându-se pe o îndelungată tradiție de a crea climbare lider de clasă, atât pentru scopuri aeriene, cât și pentru sol, Osmo Mobile 3 este punctul culminant al tehnologiei DJI ambalate într-un design atent. Cel mai prietenos Osmo Mobile până în prezent, Osmo Mobile 3 este tovarășul ușor ideal pentru toate aventurile vieții. Utilizatorii pot captura imagini video ultra-stabile și conținut unic folosind funcții inteligente programate în cea mai recentă versiune a aplicației DJI Mimo.

Suntem încântați să prezentăm primul gimbal al DJI cu un design pliabil și sperăm că îi inspiră pe clienții noștri să își imagineze noi modalități de înregistrare a conținutului cu telefoanele lor mobile.

- Paul Pan, Senior Product Manager

Osmo Mobile 3 nu este numai pliabil; noul design face operarea extrem de eficientă, oferind controale vitale gestionabile cu o singură mână. Butoanele care controlează mișcările și caracteristicile gimbalului sunt amplasate convenabil pe mâner. Un clic ușor pe un buton poate roti orientarea de la portret la peisaj, rotiți gimbalul pentru selfie-uri și chiar re-centru când urmăriți un subiect. Măriți și micșorați-vă cu glisorul dedicat pentru zoom din partea stabilizatorului, fără a fi nevoie să atingeți ecranul dispozitivului mobil, ceea ce face captivarea conținutului mai puțin complicată. În plus, utilizatorii au opțiunea de a personaliza viteza zoomului în funcție de preferințele personale.

Osmo Mobile 3 folosește aplicația DJI Mimo și oferă opt moduri preprogramate:

  • Modul poveste : aduceți ediție creativă la video cu o serie de muzică, tranziții video și filtre prestabilite. Alege unul dintre cele 13 șabloane distractive și Mimo va gestiona mișcarea camerei pentru tine. După fotografiere, Mimo generează automat propriul videoclip scurt editat profesional, gata de distribuit.
  • Controlul gesturilor : Închideți ușor un selfie fără să apăsați niciun buton. După ce Controlul gesturilor este activat, arătați un „semn de pace” sau puneți-vă palma și Osmo Mobile 3 va începe o contorizare a cronometrului foto.
  • Mod Sport : Asemănător funcției utile din seria DJI Ronin, modul Sport mărește viteza de răspuns a dispozitivului pentru a menține pasul atunci când filmați scene în mișcare rapidă.
  • ActiveTrack 3.0 : Recunoașterea imaginilor DJI și algoritmii de învățare profundă permit Osmo Mobile 3 să recunoască și să urmeze subiectele la alegere, perfecte pentru a surprinde cu ușurință momentele de familie.
  • TimeLapse & MotionLapse : Dacă doriți să transformați minute în secunde, Timelapse este perfectă pentru a captura conținut unic, cu efectul lumii care se mișcă mai rapid în jurul vostru, în timp ce Motionlapse adaugă elementul dinamic de mișcare Timelapse prin setarea punctelor pentru cameră a se deplasa către.
  • HyperLapse : luați imaginile atrăgătoare de la Timelapse și adăugați mișcare mișcând manual Osmo Mobile 3 cu voi. În plus, HyperLapse nu numai că acceptă stabilizarea electronică a imaginilor în timp real (EIS), ci și ActiveTrack 3.0.
  • Panorama : Obțineți o perspectivă mai largă cu modul panoramic. Utilizatorii pot alege între modurile panoramice 3 × 3 și 180 °.
  • Slow Motion : încetinește lumea din jurul tău cu 4X sau 8X Slow Motion.

Osmo Mobile 3 poate fi achiziționat pe această pagină a site-ului web DJI și este disponibil în două pachete începând de la 119 USD.

Ce produs va lansa DJI în continuare? Crezi că vor lansa Mavic Mini înainte de sfârșitul anului?